Jaarlijkse sluiting van het museum tijdens de eindjaarsfeesten  Share

Het museum van de Nationale Bank van België is gesloten van dinsdag 24 december tot en met woensdag 1 januari. I00826

Ben je van plan om het museum in de kerstvakantie individueel of in groep te bezoeken? Dat is een geweldig idee! De periode tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we weliswaar gesloten, maar we verwelkomen je graag een andere keer. Je kan immers al een rondleiding boeken voor 2020, de reservaties stromen binnen!

Hou je klaar voor het rijke programma dat het museum ook in 2020 voor jou in petto heeft. Alvast een tipje van de sluier: in de lente nemen we opnieuw deel aan de Museum Night Fever en de Erfgoeddag. Maar dat is niet alles: momenteel werkt het museumteam nog aan vele andere leuke en interessante activiteiten. Om zeker te zijn dat je er geen enkele mist, raden we je aan om regelmatig een kijkje te nemen op deze website of volg ons op Facebook– en Instagram.

Het hele museumteam wenst je alvast fijne feestdagen en het allerbeste voor 2020!

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *