Zoek mee naar Emma’s verloren paaseieren!  Share

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens de Paasvakantie met het hele gezin? Dan ben je in het NBBmuseum aan het goede adres. De hele Paasvakantie lang kun je er een spannende speurtocht ondernemen in het gezelschap van Emma.

Emma Paasvakantie NL 1

Emma is een graag geziene klant bij de bank, maar de laatste tijd is ze wat verstrooid. Sinds het begin van de Paasvakantie is ze de code van haar bankkluis vergeten. Ze heeft jouw hulp dus hard nodig om die verloren code terug te vinden! In haar bankkluis zit niet alleen al haar geld, maar ook een hele mand met Paaseieren.… Ze had die chocolade eieren gekocht voor haar tien kinderen, maar nu kan ze zich de code niet meer herinneren!

Er zit niets anders op dan op zoek te gaan naar de code in het museum. Ontdek tijdens je speurtocht alle verborgen hoekjes en kantjes van dit schitterende 19e-eeuwse bankgebouw en kom door je handen en je hoofd te gebruiken meer te weten over het geld van vroeger en nu. Wanneer je de geheime code hebt ontcijferd, is er een leuk hebbedingetje te kiezen uit de schatkist! En Emma heeft ook beloofd dat elke eerlijke vinder twee paaseitjes krijgt. Waarop wacht je nog?

8 tot 18 april
Van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00
Op vrijdag 19 en maandag 22 april is het museum gesloten
Leeftijd 6 tot 12 jaar
Toegang en deelname aan de speurtocht zijn gratis.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *