Het museum bezoeken buiten de gebruikelijke uren?  Share

Heb je nog geen kans gehad om het nieuwe museum te bezoeken tijdens de normale openingsuren? Geen probleem! Het museum zal binnenkort uitzonderlijk zijn deuren openen voor drie evenementen. Noteer alvast de data in je agenda!

Autoloze zondag op 16 september 2018 (van 10u tot 17u)
Spring op je fiets en (her)beleef de eerste autoloze zondagen en hun link met de taken van de Nationale Bank. Je zult ervaren dat de eerste autoloze zondagen eerder om economische dan ecologische redenen georganiseerd zijn.

Museum nocturne op donderdag 22 november 2018 (van 17u tot 22u)
Op 22 november speelt het museum verlengingen en blijven de deuren tot 22u open naar aanleiding van de Nocturnes van de Brusselse musea. Waarom hier geen gebruik van maken om het museum eens na het werk ‘by night’ te ontdekken? Voor de gelegenheid voorzien de gidsen niet enkel thematische rondleidingen, maar ze zullen voor een keer ook voor een muzikale omkadering zorgen.

Museum Night Fever op zaterdag 23 februari 2019 (van 19u tot 01u!)
Begin volgend jaar neemt het museum van de Nationale Bank opnieuw deel aan de museumnacht van Brussel, de alom bekende Museum Night Fever. Ontdek het museum tussen 19u en 1u ’s morgens in een feestelijke sfeer. Jonge kunstenaars zullen het oude bankgebouw van de Union du Crédit waarin het museum gevestigd is, verfraaien met licht en klanken.
Vergeet niet dat je MNF-pas je die avond ook toegang geeft tot een 20-tal andere Brusselse musea.

Het museum en de sociale media
Wil je op de hoogte blijven van alle toekomstige activiteiten van het NBBmuseum? Volg dan onze Facebookpagina (en deel ze met je vrienden!). Als je al de kans hebt gehad om het museum te bezoeken, geef het dan een duwtje in de rug door je ervaring te delen op TripAdvisor.