Gezocht: Stafmedewerker educatie en publiekswerking (vast contract)  Share

Het Museum is op zoek naar een competente en gemotiveerde stafmedewerker educatie en publiekswerking.

In het museum van de NBB kan je kennis maken met het werkterrein van een centrale bank en met alle aspecten van het geld, vroeger en nu. Het richt zich tot het brede publiek en meer bepaald tot jongeren, scholieren en studenten. Het museum werd recent helemaal vernieuwd en maakt gebruik van de allernieuwste audiovisuele en interactieve technologie. De museumcollectie is zeer gevarieerd en bestaat uit munten, biljetten, penningen, kunstwerken en tal van historische voorwerpen en documenten met betrekking tot het economische en financiële verleden van België.

De stafmedewerker zet het museumproject van de NBB in de kijker via de educatieve en promotionele werking: het beheren van de digitale communicatiekanalen van het museum (website, sociale media, CMS), het ondersteunen van de conservator voor de inhoud van de georganiseerde tentoonstellingen, het voorbereiden van publicaties over het museum en zijn collectie en het uitwerken van modellen en educatieve pakketten voor de rondleidingen door de museumgidsen.

Meer info op de jobsite van de NBB.

c0a9765

Post a Comment