Zoek mee naar Emma’s verloren schatten  Share

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens de schoolvakantie met het hele gezin? Het museum van de Nationale Bank neemt deze zomervakantie deel aan Schatten van Vlieg. Duik met de Vlieg ruim 100 jaar terug in de tijd en maak kennis met Emma, een graag geziene klant bij de bank (Union du Crédit de Bruxelles) waar nu het nieuwe museum gevestigd is. Ze heeft jullie hulp nodig om de verloren code van haar kluisje terug te vinden!

Cover Schatten van Vlieg 2018

Ontdek tijdens je speurtocht de verborgen hoekjes en kantjes van dit schitterende 19e-eeuwse bankgebouw en kom door je handen te gebruiken meer te weten over het geld van vroeger en nu. Wanneer je de geheime code hebt ontcijferd, zijn er prikkelende gadgets te kiezen uit de schatkist!

2 juli tot 31 augustus
Van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00
Leeftijd 6 tot 12 jaar

Toegang en deelname aan Schatten van Vlieg zijn gratis.

Meer informatie: https://agenda.brussels/nl/event/446875/de-schatten-van-vlieg-in-het-museum-van-de-nationale-bank-van-belgie.html