Sla je slag met Krokuskriebels in het nieuwe museum van de Nationale Bank van België  Share

Het nieuwe museum van de Nationale Bank van België neemt opnieuw deel aan Krokuskriebels, een initiatief van de Gezinsbond.

Krokuskriebels 2018_Gezinsbond

Zoek je nog een leuke en leerrijke activiteit tijdens de krokusvakantie? Ga dan op speurtocht in het nieuwe museum van de Nationale Bank van België in het hart van Brussel.

Kom samen met je kroost kennismaken en help ons de code kraken van de koffer in het museum. Ouders en grootouders zullen er zeker ook zin in krijgen om als echte speurneuzen de vele raadsels op te lossen. Waarom betalen we niet meer met een koe zoals vroeger; heeft er ooit een eenhoorn op de eurobiljetten gestaan?

Heb je de code eindelijk gekraakt, kun je misschien nog een kleine verrassing in de koffer vinden…

12 tot 16 februari 2018
Van 9 tot 17 uur
Leeftijd 10 tot 12 jaar

Info 32 2 221 56 56 of museum@nbb.be

Museum Nationale Bank van België
Warmoesberg 57

Toegang en deelname aan Krokuskriebels zijn gratis.