Jaarlijkse sluiting, van 26 tot 30 december 2016  Share

Het Tijdelijk Museum van de Nationale Bank sluit van maandag 26 tot en met vrijdag 30 december zijn deuren.

Overweegt u in 2017 een bezoek aan het museum te brengen? Een geweldig idee, maar vergeet niet te reserveren via het online reservatieformulier. Wees er snel bij, want de aanvragen stromen binnen: “eerst komt, eerst maalt”!

Wist u trouwens dat de Nationale Bank een geheel nieuw museum voor u in petto heeft? Daarom zal het tijdelijke museum op 1 juli 2017 definitief zijn deuren sluiten. Vanaf 2018 kunt u de collectie komen (her)ontdekken op de nieuwe locatie: Warmoesberg 57 (nog steeds op een boogscheut van Brussel-Centraal) – groepsbezoeken vanaf 8 januari 2018.

Het museumteam wenst u alvast spetterende eindejaarsfeesten en een voorspoedig 2017!

Carte_009RV