Schatten van vlieg 2015  Share

logo

Deze zomer zoemen er bijtjes in het Tijdelijk Museum van de Nationale Bank! Maar ze doen je geen kwaad! Integendeel, de bijen hebben je nodig om hun koningin en haar schat terug te vinden! Wil jij Albert de imker helpen bij dit avontuur? Daarvoor zal je verschillende opdrachten moeten oplossen in de museumzalen. Als je erin slaagt ze op te lossen en alle aanwijzingen te verzamelen die je naar de bijenkoningin en haar schat leiden, krijg je ook een beloning!

Het Tijdelijk Museum van de Nationale Bank neemt opnieuw deel aan “Schatten van Vlieg”, een initiatief van CultuurNet Vlaanderen. Het thema van dit jaar is “Klank”. De komende vijf jaar staat telkens een ander zintuig centraal in deze leuke schattenzoektocht.

Praktisch:
Tijdelijk Museum van de Nationale Bank van België
de Berlaimontlaan 3

Van 29 juni t.e.m. 28 augustus 2015.
Ma – vrij: 9 – 17 uur.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar, met begeleiding.

Gratis toegang, reserveren hoeft niet
Meer informatie via 02 221 22 06 of museum@nbb.be
en hier