Het museum blijft open tijdens de vakantie !  Share

Billet de 50 francs de 1948 © Musée de la Banque nationale.

Biljet van 50 frank uit 1948 © Museum van de Nationale Bank.

Ook tijdens de zomermaanden valt er heel wat te beleven in het Tijdelijk Museum van de Nationale Bank! Je kan het museum vrij bezoeken van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 17.00. Een rondleiding boeken voor een groep is ook steeds mogelijk.

IMG_20150626_164112

De schatkist is geopend ! © Museum van de Nationale Bank.

Voor de allerkleinsten is er een schattenzoektocht doorheen het museum. De kinderen kunnen op zoek gaan naar de schat van de bijenkoningin. Deze zoektocht kadert in “Schatten van Vlieg”, een initiatief van CultuurNet Vlaanderen.

Jeugdbewegingen en speelpleinwerkingen zijn ook zeer welkom in het museum. Voor groepen kinderen voorzien we immers een heus spel met heel wat doe- en zoekopdrachten. Reserveren kan via museum@nbb.be.

Voor meer informatie over het zomeraanbod in het Tijdelijk Museum van de Nationale Bank: museum@nbb.be of 02 221 22 06.