Speciaal voor het basisonderwijs  Share

Bent u op zoek naar een laatste interessante uitstap met uw leerlingen alvorens van een welverdiende grote vakantie te genieten?

Dan is een bezoek aan het Museum van de Nationale Bank in hartje Brussel beslist een aanrader!

Gedurende de hele maand juni zijn de drie laatste jaren van het basisonderwijs meer dan welkom. Een gids neemt de leerlingen mee op een tocht door het museum en vertelt hen allerlei boeiende verhalen over geld.

En omdat er net een nieuw eurobiljet in omloop gebracht is, is het zeker meegenomen om hier wat meer over te leren. Ook algemene informatie over de euromunten en –biljetten kan de kinderen zeker interesseren.

Hebt u interesse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zowel telefonisch (02 221 22 06), via ons e-mailadres (museum@nbb.be) of met een reserveringsformulier. Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur.

Toegang is nog steeds gratis, en door onze centrale ligging zijn we heel makkelijk bereikbaar (Wildewoudstraat 10 te 1000 Brussel, vlak naast de Sint-Michielskathedraal).