“Fun Krokusdagen” in het Museum  Share

Speciaal voor kids: verken tijdens de krokusvakantie het Museum van de Nationale Bank van België op een ludieke en actieve manier.

Geen “verveeldagen” tijdens de krokusvakantie! Kom met je gezin naar het Museum van de Nationale Bank van België en maak een tocht vol activiteiten.

Onze medewerker ‘Victor De Gids’ zit danig in de knoei en heeft jouw hulp nodig om een biljet van € 500 terug te vinden dat hij zomaar is kwijt geraakt in het museum. Vind je creatieve kant en ontwerp een nieuwe munt, leer jezelf beter kennen door te testen of je een spaarder of een strooier bent.

Nog veel meer zoek- en doe-opdrachtjes zullen ervoor zorgen dat het museum voor jou geen geheimen meer kent.

Op het einde van deze boeiende tocht krijg je nog een cadeautje mee!

Wat? Spelparcours voor kinderen vanaf 8 jaar  tot 12 jaar

Waar? Museum van de Nationale Bank van België, Wildewoudstraat 10 te 1000 Brussel (vlak bij Centraal Station)

Openingsuren: dinsdag tot zondag van 10 tot 18 uur, maandag gesloten

Toegangsprijs? gratis

Begeleiding van volwassene(n) noodzakelijk, reserveren niet nodig.