Voor wie de eerste heeft gemist: tweede nocturne in het NBB-museum op donderdag 24 november  Share

nocturne-2011

Liefhebbers van cultuur en van Brussels by night kunnen in de herfst elke donderdagavond naar de Brusselse musea. Ook het Museum van de Nationale Bank doet weer mee! Dit is de ideale gelegenheid om in een gezellige sfeer met familie en vrienden de museumcollectie te (her)ontdekken.

Laat u rondleiden langs de topstukken van het museum en test daarna uw kennis aan het rad van fortuin! Succes gegarandeerd… Naast de vaste collectie kunt u dit jaar ook een bezoek brengen aan de prestigieuze, tijdelijke tentoonstelling in het kader van Europalia.Brasil; uw gids neemt u mee naar een universum van Goud en… Veren!

Na uw bezoek, krijgt u nog een glaasje aangeboden. Omdat de bezoekerscapaciteit beperkt is, is snel reserveren de boodschap. De toegang is gratis. Het volledige programma van de nocturnes vindt u op www.brusselsmuseumsnocturnes.be.

Waar?

Museum van de Nationale Bank van België