Het Tijdelijke Museum sluit zijn deuren  Share

NL_01Op 1 juli 2017 sluit het Tijdelijke Museum van de Nationale Bank van België definitief zijn deuren. Vanaf januari 2018 heten wij u welkom in het nieuwe museum in een prachtig gerestaureerd 19de eeuws bankgebouw. De vertrouwde collectie wordt in een hedendaags jasje gestoken, maar het museum pakt ook uit met nieuwe verhalen en thema’s, die op een moderne en interactieve manier aan bod zullen komen. U mag zich verwachten aan een geheel vernieuwde sfeer, waarin de rol van geld in het dagelijkse leven nog steeds centraal zal staan!

Dit en nog zo veel meer kunt u vanaf 2018 ontdekken op de nieuwe locatie: Warmoesberg 57, 1000 Brussel (nog steeds op een boogscheut van Brussel-Centraal). Reserveringen voor 2018 kunnen nu reeds gebeuren via het online reserveringsformulier.

Hou zeker de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de toekomstige activiteiten.

Wij kijken er alvast naar uit jullie in het nieuwe museum te ontmoeten.

Tot dan!