Het Museum pakt uit in Muntpunt!  Share

IS_WG_DShor_1920x1080_150dpi

Van dinsdag 28 maart tot vrijdag 14 april 2017 kunt u enkele objecten uit de collectie van het Museum van de Nationale Bank terugvinden in Muntpunt. Naar aanleiding van de Week van het Geld (27-31 maart) vindt er in de bibliotheek op het Muntplein een tentoonstelling plaats die de Geschiedenis van het geld belicht. Het Museum van de Nationale Bank leende onder meer enkele oude bankbiljetten van de Belgische frank uit! Schelpen, zout, de belga en de euro hebben iets gemeenschappelijk. Bent u benieuwd wat? Kom het te weten tijdens de tentoonstelling!

Daarnaast stelt Muntpunt in het kader van de Week van het Geld, meerdere activiteiten voor rond het thema geld. Lezingen, infosessies, wandelingen, workshops, film, theater en zo veel meer zullen gratis worden georganiseerd. Een ideale manier om meer te weten over geld, sparen en investeren. Het volledige programma vindt u hier.

Het Museum van de Nationale Bank zal bovendien op 28 maart aanwezig zijn op de infomarkt in het Zuidstation van Brussel, waar u enkele activiteiten zullen aangeboden worden over het thema geld.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *