De schattenzoektocht in het museum gaat verder !  Share

Darla: “het museum was heel leuk!”

Darla: “het museum was heel leuk!”

Gedurende de hele zomer organiseert het museum een schattenzoektocht (zonder reservaties) voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Net zoals Darla, gaan zij op zoek naar de verloren inktpotten van Alfons, de drukker van de Nationale Bank. Als zij erin slagen de machines van de drukkerij terug op te starten, dan krijgen ze een leuke beloning.

Kinderen in groep zijn uiteraard ook welkom! Onder begeleiding van de museumgidsen kunnen zij deelnemen aan het grote spel, samengesteld uit spannende opdrachten die hen op sleeptouw nemen doorheen de zalen van het museum. Op het einde van het spel hebben de kinderen ook recht op een geschenkje (reservaties via http://www.nbbmuseum.be/nl/booking/groups).